Close Menu
 

Garden Trials and Trade 2020 zet volgende stap

22 januari 2020
Garden Trials and Trade 2020 zet volgende stap

De 3e editie van Garden Trials and Trade 2020 vindt plaats van 8 – 10 juni op een nieuwe locatie aan de Noorwegenlaan aansluitend aan GROEN-Direkt. Deze stap wordt gezet op initiatief van Greenport Business Center die als founder van Garden Trials and Trade GROEN-Direkt heeft gevraagd gastheer te zijn van de komende editie. Proba BV blijft het organisatieteam.

Greenport Business Center ressorteert onder de Greenport Boskoop en stimuleert allerlei vormen van innovatie in de boomkwekerijsector. Zij ziet voor Garden Trials and Trade, mede door de introductie van nieuwigheden, een belangrijke taak weggelegd in het tonen van succesvolle veredelingen én beschikbaar retail assortiment van houtige gewassen en vaste planten. De neutraliteit is op deze manier gewaarborgd.

Op 8 juni vindt ‘s avonds de opening plaats met deelnemers en genodigden die als eersten het resultaat van de keuringen van de KBVC zullen vernemen. Op 9 en 10 juni worden de klanten / bezoekers verwelkomt door ca. 30 deelnemers aan Garden Trials and Trade en even zoveel deelnemers aan het Product Promotie Plein. GROEN-Direkt presenteert aansluitend een speciale zomereditie van haar lagenbeurs. Er worden 1500-2000 nationale en internationale bezoekers verwacht die dit bezoek combineren met de diverse locaties van de Flower Trials.

De inschrijving kan vanaf 24 januari a.s. plaatsvinden via www.gardentrials.com/aanmelden Tijdens IPM Essen wordt informatie verschaft op het centrale plein in het BIZZ Holland paviljoen (8A40-7) en in de stand van GROEN-Direkt (8A6-6).