Close Menu
 

Garden Trials and Trade: innovaties en noviteiten van 33 bedrijven op 1 locatie!

21 mei 2019
Garden Trials and Trade: innovaties en noviteiten van 33 bedrijven op 1 locatie!

Garden Trials and Trade: innovaties en noviteiten van 33 bedrijven op 1 locatie!
Van 11 t/m 13 juni 2019 vindt de tweede editie Garden Trials and Trade plaats in het Plantariumgebouw. 33 bedrijven, waaronder enkele buitenlandse, presenteren hun noviteiten en innovaties op het gebied van houtige gewassen en vaste planten.

De beursvloer is compact en overzichtelijk. Qua indeling is gekozen voor een open structuur. In plaats van hoge tussenwanden vormt een haag van 1,80 m hoog de afscheiding tussen twee stands. De beurs krijgt hierdoor een mooie groene en transparante uitstraling. Centraal op de beurs ligt het Groene Café, een ontmoetingsruimte voor standhouders en hun klanten.

Wat kunnen bezoekers verwachten?
De allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van veredelen van houtige gewassen en vaste planten:

 • Nieuwigheden, introducties en innovaties;
 • Nieuw, beschikbaar, retailaanbod 2019/2020;
 • Teelttechnische informatie van professionals;
 • Plek om nieuwe relaties op te doen;
 • Mogelijkheid voor directe handel.


Standhouders

 • 33 professionele bedrijven op één plaats;
 • Veredelaars;
 • Licentiehouder;
 • Kwekers van houtige gewassen en vaste planten;
 • Handelaren met retailconcepten;
 • Inzenders van nieuwigheden.


Digitaal beursmagazine
21 deelnemers presenteren zich in een digitaal beursmagazine. De bedrijven krijgen hierdoor de mogelijkheid om hun deelname op een nieuwe manier onder de aandacht te brengen. Daarnaast staat in het magazine de algemene informatie over de beurs, de nieuwighedenkeuring en is de plattegrond en deelnemerslijst opgenomen. Deze beursuitgave is in samenwerking met Hortipoint Mediaproducties tot stand gekomen. Bekijk hier het beursmagazine.

Nieuwighedenkeuring
Op de beurs is een mooie presentatie van de nieuwigheden die voor de nieuwighedenkeuring worden aangemeld. Alleen standhouders kunnen planten aanmelden voor de keuring. Deze wordt uitgevoerd door een onafhankelijke keuringscommissie van de KVBC (Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen). De presentatie van de nieuwigheden is direct na de ontvangstbalie. Deze presentatie loopt door tot in het Groene Café.

Praktisch
Garden Trials and Trade wordt gehouden van 11 t/m 13 juni 2019 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre, Italiëlaan 4 te Hazerswoude-Dorp. Openingstijden zijn op alle dagen van 08:00 tot 17:00 uur. Rondom de beurslocatie zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (gratis parkeren). Voor vakbezoek is de entree gratis door gebruik te maken van de verstrekte relatiekaart en/of door digitale voorregistratie via https://www.gardentrials.com/aanmelden-bezoek.