Close Menu
 

Garden Trials and Trade: topinnovaties van ruim 30 bedrijven op één locatie!

29 maart 2019
Garden Trials and Trade: topinnovaties van ruim 30 bedrijven op één locatie!

Ruim 30 bedrijven hebben zich verbonden aan de tweede editie van Garden Trials and Trade 2019 dat op 11, 12 en 13 juni 2019 plaatsvindt. Garden Trials and Trade is hét event waar de nieuwste veredelingen op het gebied van houtige gewassen en vaste planten worden getoond. Veredelaars en gespecialiseerde licentiebureaus tonen de meest actuele innovaties in het sortiment. Dit biedt aan alle internationale brancheprofessionals de unieke kans om deze noviteiten midden in het tuinseizoen, in volle ‘bloei’ te bewonderen.

Het deelnemersveld van de tweede editie is divers, zowel nationaal als internationaal. Dertien bedrijven komen uit regio Greenport Boskoop en verder is er deelname uit alle delen van Nederland. Internationale deelnemers komen uit Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en VS.

Lay-out beurs
De beurs krijgt een mooie groene en transparante uitstraling. Voor de indeling is gekozen voor een open structuur met hagen van 1,80 m hoog als afscheiding tussen twee stands. Hierdoor ontstaat een compacte en overzichtelijke beursvloer. Centraal op de beurs ligt het Groene Café, waar standhouders en hun klanten elkaar kunnen ontmoeten.

Nieuwighedenkeuring
Bedrijven die deelnemen aan Garden Trials and Trade kunnen planten inzenden voor de nieuwighedenkeuring. De jurering van de nieuwigheden is in handen van een deskundige keuringscommissie van de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen. De beste nieuwigheid wordt op dinsdagochtend bekend gemaakt. Alle gekeurde planten worden in het verlengde van de entree gepresenteerd zodat de bezoekers direct kennis kunnen nemen van de nieuwigheden van dit jaar.

Meer informatie
De website www.gardentrials.com wordt regelmatig van nieuwe informatie van deelnemers en organisatie voorzien. In de vakbladen en digitale uitgaves verschijnen ook regelmatig publicaties rondom het event. Garden Trails and Trade wordt gehouden op 11, 12 en 13 juni 2019 in het Plantariumgebouw, Italiëlaan 4, 2391 PT Hazerswoude-Dorp. Door gebruik te maken van de verstrekte relatiekaart en/of door digitale voorregistratie via www.gardentrials.com is de entree voor vakbezoekers gratis.