Close Menu
 

Tweede editie Garden Trials and Trade van 11 t/m 13 juni 2019

29 november 2018
Tweede editie Garden Trials and Trade van 11 t/m 13 juni 2019

Top innovaties op het gebied van houtige gewassen en vaste planten

Van 11 t/m 13 juni 2019 vindt de tweede editie van Garden Trials and Trade plaats in het Plantariumgebouw op het Internationaal Trade Centre in Boskoop-Hazerswoude. De lancering van de eerste editie in juni van dit jaar verliep uiterst voorspoedig. 34 deelnemende bedrijven en vele internationale bezoekers wisten de weg naar Boskoop te vinden. Daarmee is de basis gelegd voor de volgende editie.

Tijdens het driedaagse event worden de meest actuele innovaties op het gebied van houtige gewassen en vaste planten onder de aandacht gebracht. Zowel vernieuwende concepten als nieuwe cultivars staan centraal.

Doelgroep
Garden Trials and Trade is bedoeld voor alle internationale professionals werkzaam in de sierteelt en retail. Voor telers is het interessant om kennis te nemen van de laatste noviteiten en teelttechnische informatie op te doen. Groothandelaren en retailers kunnen veredelaars spreken en een idee krijgen van de toonaangevende variëteiten en concepten voor volgend seizoen.
De organisatie zet samen met de deelnemers in op een bezoekerspubliek vanuit de hele wereld.

Organisatie
Garden Trials and Trade wordt door de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij en Greenport Business Centre Boskoop georganiseerd. De Stichting Vakbeurs organiseert ook Plantarium, de internationale vakbeurs voor de boomkwekerij. Bij Garden Trials and Trade ligt de focus met name op nieuwe ontwikkelingen in het boomkwekerijsortiment. Plantarium focust daarnaast ook op de handel die direct beschikbaar is.

De inschrijving voor professionals nationaal en internationaal is opengesteld vanaf 1 december a.s. en verloopt via www.gardentrials.com.