Close Menu
 

Heemskerk Vasteplanten uit Noordwijk

8 juni 2018
Heemskerk Vasteplanten uit Noordwijk

Ook Heemskerk Vasteplanten uit Noordwijk zal aanwezig zijn tijdens Garden Trials and Trade.  Loek Teeuwen vertelt ons dat Heemskerk in samenwerking met CNB New Plants een nieuwe serie Hemerocaillis “EveryDaylily” gaat presenteren. Dit is een serie (werkelijk) doorbloeiende Hemerocallis die uitermate geschikt is voor de container teelt. De compacte groeiwijze en de bloeiduur maakt het product zeer geschikt voor retail en landscaping.

De deelname aan Garden Trials is voor Loek ook het perfecte moment om deze nieuwe lijn internationaal onder de aandacht te brengen. “Deze beursdeelname is succesvol met concrete business, klanten moeten de overtuiging hebben in de mogelijkheden van de EveryDaylily.”, aldus Loek.

Hij is ook zeer duidelijk over de toekomst van de boomkwekerijsector. “Bedrijven zullen in toenemende maten hun meerwaarde moeten tonen. Productiebedrijven zullen blijvend opschalen zolang arbeid beschikbaar is. Automatiseren en robotisering zullen een belangrijke rol krijgen in het productieproces voor boomkwekerij en vaste planten.”