Close Menu
 

Valkplant uit Boskoop

6 juni 2018
Valkplant uit Boskoop

Vanwege het feit dat de Garden Trials and Trade echt de focus heeft op noviteiten en innovaties, heeft Valkplant besloten om het initiatief voor deze nieuwe beurs te ondersteunen.

Esther Wientjens is als marketeer werkzaam voor dit bedrijf uit Boskoop, dat gespecialiseerd is in het beoordelen & uittesten, kwekersrechtelijk beschermen en introduceren van nieuwe plantsoorten. Op de beurs zullen zij dan ook een selectie laten zien van de noviteiten die vanaf seizoen 2019-2020 worden geïntroduceerd.  De visueel aantrekkelijke noviteiten van dat moment zullen ook ter keuring worden aangeboden.

Esther voegt daaraan toe dat ook de kansen en mogelijkheden van het Proven Winners® merk gepresenteerd zal worden.  “Dit is het merk waaronder wij een groot gedeelte van onze noviteiten introduceren. Het succes van de beurs wordt mede bepaald door, of we onze noviteiten en het Proven Winners merk onder de aandacht hebben kunnen brengen bij retailers, zowel nationaal als internationaal.” Ze benadrukt daarbij dat het succes van een noviteit vooral de toegevoegde waarde is die het de consument biedt. Daarbij ziet ze marketing ondersteuning ook als een belangrijke succesfactor. “Voor ons één van de redenen om sinds 2016 een groot gedeelte van onze noviteiten onder het Proven Winners merk in de markt te zetten.”