Close Menu
 

Garden Trials and Trade: Innovaties en noviteiten van 33 bedrijven op 1 locatie!

8 mei 2018
Garden Trials and Trade: Innovaties en noviteiten van 33 bedrijven op 1 locatie!

Op dinsdag 8 mei zijn de deelnemers aan de Garden Trials and Trade geïnformeerd over de indeling van de beurs. Met 33 bedrijven, waaronder enkele buitenlandse , heeft de beurs een mooi deelnemersveld. Qua indeling is gekozen voor een open structuur. In plaats van hoge tussenwanden vormt een haag van 1,80 m hoog de afscheiding tussen twee stands. Dit geeft de beurs een mooie groene en transparante uitstraling.

Centraal op de beurs ligt het Groene Café, een ontmoetingsruimte voor standhouders en hun klanten. De noviteiten die ter keuring worden aangeboden krijgen een prominente plaats en zijn direct na de ontvangstbalie te bezichtigen. De presentatie van de noviteiten loopt door tot in het Groene Café.

De noviteitenkeuring wordt uitgevoerd door de KVBC en is voorbehouden aan standhouders. Aanmelden van noviteiten kan tot 31 mei 2018.

Op woensdag 13 juni is er aansluitend aan de beurs een klanten contactavond. Van 18.00 tot 20.00 uur kan er in een informele sfeer en onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar worden gesproken. Standhouders kunnen hun klanten hiervoor uitnodigen.

Garden Trials and Trade is een unieke kans om in één stop kennis te nemen van de actuele innovaties in het sortiment van houtige gewassen en vaste planten van 33 bedrijven!