Close Menu
 

Van der Starre uit Boskoop

1 mei 2018
Van der Starre uit Boskoop

Balkon en terras, zijn volgens Arjan Scholten de trends van 2018. Arjan is accountmanager en inkoper bij  klimplantenkwekerij van der Starre in Boskoop.

De focus bij hun deelname aan de Garden Trials en Trade beurs, zal dan ook zijn op hun visuele handel die tot zeker 10 weken na de beurs leverbaar zal zijn. Daarbij zal het nieuwe concept  “FleuraTerrazza” voor balkon en terras,  met FleuraTerrazza Fantastico en FleuraTerrazza Magnifico, prominent aanwezig zijn. Dit naast de visuele lijn “Clematis Xtraflowers”  welke speciaal voor knop en bloem is gekweekt.

“Wij vinden deze beurs belangrijk vanwege het tijdstip; kort voor het bloeiseizoen van onze klimplanten. De aanwezigheid van de internationale pers is een uitstekende gelegenheid om nieuwe concept “FleuraTerrazza”, internationaal nog verder te promoten. We verwachten nieuwe relaties op te doen en direct te scoren met visuele handel”, aldus Arjan. Het bedrijf zal daarom ook zeker de beurs onder de aandacht gaan brengen bij al hun klanten. Dit doen ze onder andere door de emailhandtekening vanaf begin mei aan te passen met verwijzing naar hun deelname aan de beurs.

Om een noviteit succesvol in de markt te laten zijn, heb je volgens Arjan samenspraak, goed luisteren en samenwerking met klanten nodig. Als bedrijf moet je ook snel kunnen schakelen.
“Noviteiten qua concepten en vormen en toepassingsmogelijkheden, spelen bij ons een grote rol. We zijn hier groot mee geworden en zullen hierin voorop blijven lopen”.