Close Menu
 

F.N. Kempen BV uit Mijdrecht

24 april 2018
F.N. Kempen BV uit Mijdrecht

“Wij streven ernaar om jaarlijks met goede noviteiten op de markt te komen. Naast dat we ons assortiment willen blijven vernieuwen verwachten onze klanten dat ook van ons” Dit zijn de woorden van Tieme van den Haak, commercieel manager bij F.N. Kempen BV in Mijdrecht.

Volgens Tieme is het tot op heden ieder jaar nog gelukt om met een noviteit de klanten te kunnen verassen. Dat zal dan ook het streven van F.N. Kempen BV zijn voor de Garden Trials and Trade in juni.  Ze zullen daarom al hun relaties persoonlijk gaan uitnodigen om naar deze “nieuwe” beurs te komen. “En als elke deelnemer dit doet, maken we er met elkaar een groot succes van”, aldus Tieme

Tieme is erg blij met de periode van de Garden Trials, omdat ze dan net klaar zijn met de vroege voorjaarsbloeiers en aan de start staan van hun eigen vaste planten assortiment. Een perfect moment dus om het assortiment voor het volgende jaar te bespreken.

Op de vraag hoe Tieme de toekomst ziet van de boomkwekerijsector heeft hij een zeer duidelijke visie. “De toekomst zal alleen maar digitaler worden, waar we nu eigenlijk al niet meer om de digitale platforms heen kunnen verwacht ik dat dit alleen maar toe zal nemen. In een wereld waar de consument steeds meer bij de bron zal kopen (weet wat je koop) zullen de lijnen alleen maar korter worden”.  De verwachting is volgens hem ook dat je een uiteen splitsing zult gaan krijgen van specialisatie/lokaal en anderzijds schaalvergroting.