Close Menu
 

Peter van Plantipp BV / Concept Plants BV aan het woord

17 april 2018
Peter van Plantipp BV / Concept Plants BV aan het woord

“Persoonlijke benadering” is volgens Peter van Rijssen van Plantipp BV / Concept Plants BV  dé manier om bezoekers naar de Garden Trials and Trade te krijgen. “Nodig als organisatie van de beurs de verschillende inkopers van ketens die invloed hebben op de industrie, persoonlijk uit. Desnoods betaal je zelf hun tickets”, aldus Peter.

Peter is ook zeker van plan om hun huidige klanten persoonlijk uit te nodigen en te vermelden dat Plantipp BV in een gezamenlijke stand met Concept Plants BV een presentatie heeft op de beurs van hun nieuwe assortiment.

Dat de Garden Trails gelijktijdig plaatsvindt met Flower Trials vindt Peter alleen maar positief. “Omdat er veel publiek naar Nederland komt om de presentaties te zien van nieuwigheden. Doordat er nu heel erg veel plekken zijn om te bezoeken, zullen de bezoekers keuzes moeten gaan maken met welke locaties ze gaan bezoeken”

Dus we moeten er met elkaar voor zorgen dat ze op de hoogte zijn van het initiatief van Garden Trials & Trade.  Hun deelname is volgens Peter een succes als de handel en de producenten/ vermeerderaars/ kwekers/ agenten komen kijken naar wat de soorten zijn die er in de toekomst aan zitten te komen.