Close Menu
 

Hoogeveen Plants uit Hazerswoude

10 april 2018
Hoogeveen Plants uit Hazerswoude

Deze week is Bob Hoogerdijk aan het woord. Bob is werkzaam bij Hoogeveen Plants in Hazerswoude. Volgens hem is Garden Trials and Trade met name interessant voor kwekers en retailers die op zoek zijn naar vernieuwingen en verbeteringen van hun assortiment. Dit is dan ook wat Hoogeveen Plants vooral gaat laten zien op de beurs. Daarnaast is het een perfecte gelegenheid om in gesprek te komen met de veredelaars en klanten om bepaalde producten op te nemen in het assortiment en hiervoor een directe marktbenadering te kiezen.

“Met deze beurs laten we het nieuwste en het beste van de boomkwekerij zien in de meest visuele periode van het jaar.” Bob is daarom erg bij met het initiatief om de beurs gelijktijdig met de Flower Trials te organiseren. “Er is al een groot internationaal publiek aanwezig met dezelfde missie, kijken naar wat er in de toekomst aan zit te komen”.

Bob heeft ook een duidelijke mening over noviteiten in de boomkwekerijsector; “Wij vinden dat innovatie bovenaan moet staan en niet een noviteit in de zin van nieuwigheid die vluchtig komt en gaat. Innovatie zorgt voor blijven veranderen en zorgt ervoor dat de consument zorgeloos kan tuinieren, wat weer stimuleert in het actief blijven in hun tuin.”

Hoogeveen Plants probeert samen met hun veredelaars meer dan een jaar vooruit te kijken en te bepalen wat de trends zijn om daarop te kunnen inspelen. Volgens Bob zijn deze trends de komende jaren vooral gericht op: Gemak, Duurzaam, Kwaliteit.