Close Menu
 

Garden Trials and Trade nieuws

Nieuwighedenkeuring tijdens Garden trials and Trade
Als mede-initiatiefnemer van Garden Trials and Trade zal de keuringscommissie van de Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen (KVBC) ook tijdens de tweede editie nieuwigheden keuren. De keuringscommissie heeft bijzonder veel ervaring als het gaat om het keuren van boomkwekerijgewassen op beurzen. ‘Tijdens Garden Trials and Trade draait alles om innovatie en nieuwigheden, dus is de KVBC een logische partner om deze introducties op waarde te schatten’, stelt de organisatie.
Lees meer
Garden Trials and Trade: topinnovaties van ruim 30 bedrijven op één locatie!
Ruim 30 bedrijven hebben zich verbonden aan de tweede editie van Garden Trials and Trade 2019 dat op 11, 12 en 13 juni 2019 plaatsvindt. Garden Trials and Trade is hét event waar de nieuwste veredelingen op het gebied van houtige gewassen en vaste planten worden getoond. Veredelaars en gespecialiseerde licentiebureaus tonen de meest actuele innovaties in het sortiment.
Lees meer
De titel Beste Nieuwigheid 2018, ingezonden voor de keuring tijdens Garden Trials and Trade 2018
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de KVBC op 4 februari jl. vond ook de verkiezing plaats van Beste Nieuwigheid 2018. Na het stemmen werd de winnaar bekend gemaakt door Hans van Gemeren van de keuringscommissie. De titel Beste Nieuwigheid 2018 gaat naar Hydrangea paniculata ‘Breg14’ (POLESTAR).
Lees meer
Tweede editie Garden Trials and Trade van 11 t/m 13 juni 2019
Van 11 t/m 13 juni 2019 vindt de tweede editie van Garden Trials and Trade plaats in het Plantariumgebouw op het Internationaal Trade Centre in Boskoop-Hazerswoude. De lancering van de eerste editie in juni van dit jaar verliep uiterst voorspoedig. 34 deelnemende bedrijven en vele internationale bezoekers wisten de weg naar Boskoop te vinden. Daarmee is de basis gelegd voor de volgende editie.
Lees meer
Eerste editie Garden Trials and Trade succesvol
Standhouders en organisatie kijken terug op een succesvolle eerste editie van Garden Trials and Trade. Het internationale bezoek, de noviteitenkeuring en de compacte en overzichtelijke beursvloer maakten dat de beurs door zowel standhouders als bezoekers als zeer waardevol werd ervaren.
Lees meer
Hydrangea paniculata 'Breg14' (POLESTAR) Beste Noviteit Garden Trials and Trade 2018
Hydrangea paniculata 'Breg14' (POLESTAR) is uitgeroepen tot Beste Noviteit Garden Trials and Trade 2018. De plant werd ingezonden door Breedersplants VOF, Gouda.
Lees meer
Cultivaris GmbH uit Heidesheim/Rheinhessen
Garry Grueber is CEO van Cultivaris GmbH in Heidesheim/Rheinhessen, Duitsland. Volgens hem is de Garden Trials and Trade vakbeurs een belangrijke beurs vanwege de nadruk op houtachtige siergewassen en het feit dat het plaatsvindt parallel aan de Flower Trials.
Lees meer
Sapho uit Frankrijk
We hebben ook een aantal exposanten uit Frankrijk op de Garden Trials en Trade beurs. Olivier Pantin is de General Manager van SAPHO. Volgens hem is de beurs interessant voor alle mensen die interesse hebben voor nieuwigheden.
Lees meer
Boomkwekerij Roos uit Boskoop
Ook Boomkwekerij Roos uit Boskoop is aanwezig op de eerste editie van Garden Trials and Trade. Jan Zekveld is commercieel manager bij deze kweker van visueel aantrekkelijke sierheesters.
Lees meer
Heemskerk Vasteplanten uit Noordwijk
Ook Heemskerk Vasteplanten uit Noordwijk zal aanwezig zijn tijdens Garden Trials and Trade. Loek Teeuwen vertelt ons dat Heemskerk in samenwerking met CNB New Plants een nieuwe serie Hemerocaillis “EveryDaylily” gaat presenteren.
Lees meer
CNB New Plants uit Lisse
CNB New Plants vindt Garden Trials and Trade een uitgelezen kans om hun netwerk te vergroten. Marcel Salman (vertegenwoordiger CNB) verwacht dan ook veel internationaal bezoek op de beurs.
Lees meer
Valkplant uit Boskoop
Vanwege het feit dat de Garden Trials and Trade echt de focus heeft op noviteiten en innovaties, heeft Valkplant besloten om het initiatief voor deze nieuwe beurs te ondersteunen.
Lees meer