Close Menu
 

Garden Trials and Trade nieuws

African Roots B.V. uit Honselersdijk
African Roots B.V. in Honselersdijk leveren uitgangsmateriaal van stekperkgoed, vaste planten en (sier)grassen.
Lees meer
Garden Trials and Trade: Innovaties en noviteiten van 33 bedrijven op 1 locatie!
Op dinsdag 8 mei zijn de deelnemers aan de Garden Trials and Trade geïnformeerd over de indeling van de beurs. Met 33 bedrijven, waaronder enkele buitenlandse , heeft de beurs een mooi deelnemersveld
Lees meer
Van der Starre uit Boskoop
Balkon en terras, zijn volgens Arjan Scholten de trends van 2018. Arjan is accountmanager en inkoper bij klimplantenkwekerij van der Starre in Boskoop.
Lees meer
F.N. Kempen BV uit Mijdrecht
“Wij streven ernaar om jaarlijks met goede noviteiten op de markt te komen. Naast dat we ons assortiment willen blijven vernieuwen verwachten onze klanten dat ook van ons” Dit zijn de woorden van Tieme van den Haak, commercieel manager bij F.N. Kempen BV in Mijdrecht.
Lees meer
Peter van Plantipp BV / Concept Plants BV aan het woord
“Persoonlijke benadering” is volgens Peter van Rijssen van Plantipp BV / Concept Plants BV dé manier om bezoekers naar de Garden Trials and Trade te krijgen.
Lees meer
Hoogeveen Plants uit Hazerswoude
Deze week is Bob Hoogerdijk aan het woord. Bob is werkzaam bij Hoogeveen Plants in Hazerswoude. Volgens hem is Garden Trials and Trade met name interessant voor kwekers en retailers die op zoek zijn naar vernieuwingen en verbeteringen van hun assortiment.
Lees meer
Garden Trials and Trade toont topinnovaties houtige gewassen en vaste planten
In korte tijd hebben circa 30 bedrijven zich verbonden aan het nieuwe event Garden Trials and Trade 2018 dat op 12, 13 en 14 juni plaatsvindt. Het deelnemersveld is divers, zowel nationaal als internationaal.
Lees meer
van Vliet New Plants uit Stroe
“Een beurs om te polsen welke richting we als bedrijf op kunnen gaan de komende jaren en dan de eindklanten te verbinden aan de producenten”. Dat is volgens Peter Kroes, directeur van Van Vliet New Plants, de reden waarom hij Garden Trials and Trade een belangrijke beurs vindt.
Lees meer
Amigra uit Honselersdijk
`Er komt in deze week zoveel internationaal publiek naar Nederland dat wij blij zijn dat er voor innovatieve productiebedrijven ook een plaats op het podium komt.` Dit zijn de woorden van Erik van der Voort, mede-eigenaar van Amigra uit Honselersdijk, als we hem vragen waarom Garden Trials and Trade een belangrijke beurs is.
Lees meer
Alex Schoemaker Living Creations
Vandaag is het de beurt aan Alex Schoemaker om te vertellen waarom hij deelneemt aan Garden Trials and Trade.
Lees meer